YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

(FDBF) Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi İYS Hakkında

Sevgili öğrenciler,

2023 YKS sınav sonuçlarına göre;

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi, özellikle Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Deniz İşletmeleri Yönetimi bölümlerini kazanan öğrencilerin Hazırlık Programında dil eğitimi almaları önerilir.

Bu isteğe bağlı Hazırlık Programına dahil olacak öğrencilerimiz İngilizce Yeterlik Sınavına (English Proficiency Exam) tabii tutulurlar. İngilizce Yeterlik Sınavından alınan puana göre öğrencinin yabancı dil hazırlık okulunda eğitim alıp almayacağına karar verilir.

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi İngilizce Yeterlik Sınavına ilişkin detaylı bilgileri bu belgede bulabilirsiniz.

Sınav tarih ve saati, sınav yerleri ve sınava girecek öğrenciler ile ilgili bilgilendirmeleri web sitemiz duyurular bölümünden takip edebilirsiniz.

Örnek Yeterlik Sınavı belgelerini aşağıda bulabilirsiniz.

FDBF Sample Proficiency Exam

Listening 4